Πως Δρα

Το εκχύλισμα Vitex έχει αντιπρολακτινικές ιδιότητες επειδή τα ενεργά συστατικά του (διτερπένια) ενώνονται με τους δοπαμινικούς υποδοχείς και αναστέλλουν την απελευθέρωση της προλακτίνης, μειώνοντας τη διέγερση των γαλακτοφόρων αδένων και την παραγωγή γάλακτος. Επίσης, ελαχιστοποιείται η τυπική «μητρική» συμπεριφορά που συμβαίνει κατά τη ψευδοκύηση.

Το εκχύλισμα Taraxacum έχει διουρητικές ιδιότητες. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο και άλλα ιχνοστοιχεία, προκαλεί την παραγωγή ούρου διεγείροντας την έκκριση ιχνοστοιχείων και νερού από τους νεφρούς. Η αυξημένη αποβολή νερού είναι ευεργετική, διότι αποφεύγεται το οίδημα των γαλακτοφόρων αδένων και αναστέλλεται η γαλακτοπαραγωγή.

Το εκχύλισμα Parsley μειώνει τη δραστηριότητα της αντλίας νατρίου-καλίου, με αποτέλεσμα να μειώνεται η επαναρρόφηση ιόντων νατρίου και η απέκκριση ιόντων καλίου. Αυτό οδηγεί σε εισροή νερού λόγω όσμωσης, αύξηση του όγκου του ούρου και διούρηση.

Το Aescin έχει κυρίως αντιοιδηματικές ιδιότητες. Αυξάνει την ευαισθησία στα ιόντα ασβεστίου με αποτέλεσμα την αύξηση της τάσης στα αγγεία, την αύξηση της συσταλτικότητας των αγγείων και επομένως τη μείωση της διάχυσης υγρών στο ενδοθήλιο.

Τι καθιστά το ProlactiNo μοναδικό;

Το προϊόν αυτό απευθύνεται σε ζώα που έχουν γαλακτόρροια χωρίς να έχουν γεννήσει ή γενικότερα  έχουν όλα τα συμπτώματα της ψευδοκύησης. Είναι όμως μοναδικό, επειδή αποτελεί μία φυσική λύση, χωρίς να χρησιμοποιεί ορμόνες. Χρησιμοποιώντας το οπλοστάσιο της φύσης, περιέχει εκχυλίσματα βοτάνων που θα καταπολεμήσουν αποτελεσματικά το πρόβλημα της ψευδοκύησης.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search