Δοσολογία

Η αναφερόμενη δόση είναι ενδεικτική. Σε κάθε περίπτωση, αρμόδιος για τη δόση και το διάστημα χορήγησης είναι ο κτηνίατρος σας που γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του δικού σας ζώου (π.χ. αλλεργικό ζώο, σωματική διάπλαση, λήψη άλλων φαρμάκων ή κλινικών διαιτών κ.λ.π.).

Συνιστώμενη ημερήσια δόση:

ProlactiNO:

Προτείνεται η χορήγηση 1 δισκίου για κάθε 5 κιλά σωματικού βάρους και για μέγιστη περίοδο 30 ημερών.

ProlactiNO Large breed:

Προτείνεται η χορήγηση 1 δισκίου για κάθε 15 κιλά σωματικού βάρους και για μέγιστη περίοδο 30 ημερών.

Το βάρος του ζώου σε κιλά
{για υποδιαστολή χρησιμοποιήστε την τελεία (π.χ. 23.4)}
Ημερήσια δοσολογία
Συσκευασία 30 δισκία (small)
Συσκευασία 40 δισκία (large)
Πόση ποσότητα να δίνω;

Στην ενότητα Δοσολογία θα βρείτε γενικές οδηγίες. Σε περίπτωση που το ζώο σας απαιτεί ειδική μεταχείριση (π.χ. χορήγηση άλλων φαρμάκων, ζώο που νοσεί κλπ.), συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο σας.

Υπερδοσολογία

Το προϊόν είναι ασφαλές ακόμη και στη χορήγηση κάποιας κατά λάθος μεγαλύτερης από την προτεινόμενη δόσης. Σε καμία περίπτωση, δεν προτείνεται η συστηματική υπερδοσολγία. Σε κάθε περίπτωση, αρμόδιος για την αύξηση της δόσης ή του χρονικού διαστήματος χορήγησης είναι ο κτηνίατρος που παρακολουθεί το ζώο.

Για πόσο καιρό θα κρατήσει η συσκευασία;

Το διάστημα ποικίλλει, ανάλογα με το βάρος του ζώου σας και με τη συσκευασία που έχετε επιλέξει. Στην ενότητα Δοσολογία, θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Μπορώ να δώσω το ProlactiNo σε ένα μικρόσωμο σκύλο;

Βεβαίως. Η σύνθεση των δύο συσκευασίων είναι ίδια. Διαφέρει μόνο στην ποσότητα. Το ProlactiNo έχει ποσότητα που απευθύνεται σε ζώα με σωματικό βάρος μέχρι 5 κιλά. Το ProlactiNo large breed έχει ποσότητα που απευθύνεται σε ζώα με σωματικό βάρος 15 κιλά.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search